Ανακύκλωση ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών & τηγανελαίων στο Δήμο Αιγάλεω 10/11/2018

Οι δράσεις ανακύκλωσης συνεχίζονται!
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στην Πλατεία Αγίας Τριάδας, φέρνουμε τις ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές μας, μαζί με τηγανέλαια σε πλαστικά μπουκάλια.

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε παιδιά στο Δήμο Αιγάλεω

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο “Γιάννης Ρίτσος” στο Αιγάλεω, θα διεξαχθεί δωρεάν σεμινάριο “Πρώτων Βοηθειών σε Παιδιά” για γονείς & εκπαιδευτικούς!

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση για το Erasmus+ «Effective Steps to Empathisze»

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, το 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω υποδέχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Effective Steps to Empathisze», μαθητές και καθηγητές από σχολεία της Βουλγαρίας, της Κροατίας, της Ρουμανίας της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ένας χρόνος λειτουργίας για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αιγάλεω

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου η «Ημερίδα για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αιγάλεω» στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».

Διαβάστε περισσότερα

Προβολή ντοκιμαντέρ “Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών – The Partisans of Athens” στο Δήμο Αιγάλεω

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου η προβολή του ντοκιμαντέρ « Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών – The Partisans of Athens» στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».

Διαβάστε περισσότερα

Ατενίζοντας τον έναστρο ουρανό από το Δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνει κύκλο Αστρονομίας & Αστροφυσικής με τον Στράτο Θεοδοσίου στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου). Ώρα έναρξης διαλέξεων 19:00

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή τροφίμων Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας ενημερώνει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ότι η επόμενη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή προσφυγόπουλων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου υποδεχτήκαμε, για ακόμη μια χρονιά, στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω τα προσφυγόπουλα από τη Δομή Φιλοξενίας του Σκαραμαγκά. Τα παιδιά καλωσόρισαν στο φιλόξενο χώρο του σχολείου ο Δήμαρχος Αιγάλεω κος Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κα Γιάννα Χριστόγλου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κος Τάσος Σαράντου, οι επικεφαλής δημοτικών…

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ενημέρωσης και εξέτασης για τον HIV (AIDS) και τις Ηπατίτιδες Β και C στο Δήμο Αιγάλεω

Η Μ.Κ.Ο Praksis θα πραγματοποιήσει στο Δήμο Αιγάλεω πρόγραμμα ενημέρωσης και εξέτασης για τον HIV (AIDS) και τις Ηπατίτιδες Β και C.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακύκλωση ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών & τηγανελαίων στο Δήμο Αιγάλεω 20/10/2018

Οι δράσεις ανακύκλωσης συνεχίζονται!
Σας καλούμε να συμμετέχετε, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στην Πλατεία Καραμάνη, με ηλεκτρικές/ ηλεκτρονικές συσκευές ή τηγανέλαια και να βοηθήσετε κι εσείς στην προσπάθεια του Δήμου, να καλλιεργήσει πνεύμα εξοικονόμησης πρώτων υλών και ευαισθητοποίησης ως προς το περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα