Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Αιγάλεω στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «Junior Business Minds Selling Online Eco-Traditional Games»

Μαθητές και μαθήτριες από την Ισπανία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Κροατία και την Λετονία, που φιλοξενούνται από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω «Νικόλαος Πολίτης» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Junior Business Minds Selling Online Eco-Traditional Games»,

Διαβάστε περισσότερα

Λήγει η προθεσμία υποβολής των έργων για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Δέκα μέρες έμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των έργων για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Το προφίλ της Σύγχρονης Γυναίκας» που διοργανώνει ο Δήμος μας στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας για το 2019.

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση δέντρων στον περιφερειακό του άλσους στο Δήμο Αιγάλεω

Ξεκίνησε η αντικατάσταση των Μουριών στον περιφερειακό του άλσους. Οι πρώτες Φωτίνιες τοποθετήθηκαν. Τις επόμενες ημέρες θα φυτευθούν και Γιακαράντες.

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία της εορτής των Αγίων Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Δήμο Αιγάλεω

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η λειτουργία της εορτής των Αγίων Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλεξίου.

Διαβάστε περισσότερα

Αλήθειες και ψέματα για το έργο του περιμετρικού του άλσους Αιγάλεω

Διαβάζουμε δημοσιεύματα και παρατηρήσεις για την κοπή ξερών και ακατάλληλων δέντρων στο έργο του περιμετρικού του Άλσους. Σχόλια που κινούνται από την ειλικρινή ευαισθησία, έως την τερατολογία.

Διαβάστε περισσότερα

Βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών του Δήμου Αιγάλεω με τη βοήθεια του συστήματος καταγραφής αιτημάτων Novoville

Ο Δήμος μας έχοντας ως πρωταρχικό του μέλημα τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών του, στοχεύει στη διευκόλυνση της επικοινωνίας των δημοτών με τις υπηρεσίες μας,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση των συμπολιτών για την ανακύκλωση σε super market του Δήμου Αιγάλεω

Πριν μπει το 2019 προετοιμάσαμε το έδαφος για πιο αποτελεσματική ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδους.

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία εορτής των Αγίων Θεοφανείων στο Δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στη λειτουργία της εορτής των Αγίων Θεοφανείων που θα τελεστεί στον Ιερός Ναός Υψώσεως Τίμιου Σταυρού

Διαβάστε περισσότερα