Εβδομάδα πρόληψης παθήσεων νεφρών στο Δήμο Αιγάλεω

1-5 Απριλίου: Εβδομάδα πρόληψης παθήσεων νεφρών
Ενημερωθείτε στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας, για τις εξετάσεις που προσφέρονται σε συνεργασία με τοπικούς παρόχους υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Οι δράσεις ανακύκλωσης συνεχίζονται…στο Δήμο Αιγάλεω

Σήμερα μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι μαζεύουμε ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές και τηγανέλαια για ανακύκλωση, στην οδό Ιερολοχιτών έξω από το 3ο Δημοτικό σχολείο Αιγάλεω.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση ημερίδας «Αιγάλεω-Smart City 2020-2030» στο Δήμο Αιγάλεω

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα ψηφιακής πολιτικής του Δήμου Αιγάλεω με τίτλο «Αιγάλεω-Smart City 2020-2030» τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στο Δημαρχείο Αιγάλεω, όπου παρουσιάστηκαν η ψηφιακή στρατηγική του Δήμου για την επόμενη δεκαετία, τα ευρωπαϊκά προγράμματα για τεχνολογίες υψηλών ταχυτήτων 5G στα οποία συμμετέχει ο Δήμος και η ηλεκτρονική εφαρμογή novoville

Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου στο Δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακατασκευή δρόμων στο Δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αναβάθμισης του οδικού δικτύου της πόλης μας υλοποιεί την ανακατασκευή περίπου 500m οδοστρώματος στην οδό Αγ. Μαρίνης.

Διαβάστε περισσότερα

Ζογκλερικά, χορό και γαϊτανάκι από το Circo Cachivache στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου στο Δήμο Αιγάλεω

Την Κυριακή που μας πέρασε μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ζογκλερικά, χορό και γαϊτανάκι από το Circo Cachivache στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου.

Διαβάστε περισσότερα

Την Παρασκευή 8/3 σας περιμένουμε στη συναυλία της Academica Athens Orchestra στο Δήμο Αιγάλεω

Την Παρασκευή 8/3 σας περιμένουμε στη συναυλία της Academica Athens Orchestra, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Συμμετοχή της δημοτικής βιβλιοθήκης του Αιγάλεω στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.

Η δημοτική βιβλιοθήκη του Αιγάλεω, σαν μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας με τίτλο «Στις βιβλιοθήκες κάθε μήνα έχουμε… θέμα», που απευθύνετε σε παιδιά ή σχολικές τάξεις.

Διαβάστε περισσότερα