ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ, έφυγε από τη ζωή ο συνδημότης μας και Διευθυντής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω

Συλλυπητήριο μήνημα του πρώην Δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα

Είμαι βαθύτατα συντετριμένος με τον θάνατο του αδελφικού μου φίλου, συβεργάτη, συνοδοιπόρου και διευθυντή επί σειρά ετών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, Γιώργου Στεφανάκου.

Με καταγογή απο Μάνη, ο Γιώργος ήταν καταπληκτικός άνθροπως, που βοηθούσε παθολογικά το Αιγάλεω, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του με πάθος και όραμα και προπάντων με ανιδιοτέλεια.

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια

Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Το συλλυπητήριο μήνυμα του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννη Κάντζου

Ο μαχητικός και άρτια καταρτισμένος, ο συμπολίτης μας Δρ. Ιστορίας Γιώργος Στεφανάκος, έφυγε για τον παράδεισο μετά των δικαίων!
Ο συμπολίτης μας Εκπαιδευτικός – Διευθυντής του 8ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας και Διδάκτωρ Ιστορίας, γεννήθηκε το 1965 στο Αιγάλεω, Μανιάτης στην καταγωγή και πατέρας τριών παιδιών. Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Master στη Διδακτική της Ιστορίας και από το 2007 Διδάκτορας (PhD) Ιστορίας και Διδακτικής της Ιστορίας. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε ως Διευθυντής στο 8 ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, ενώ για 15 χρόνια είχε υπηρετήσει ως Δάσκαλος στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω.
Τακτικό Μέλος της Εταιρείας Λακωνικών Σπουδών, Ιδρυτικό Μέλος της Εταιρείας Θεωρίας, Έρευνας και Διδακτικής Ιστορίας, Μέλος του Συλλόγου Φίλων Βιβλίου στο Γύθειο και Μέλος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών. Επίσης συγγραφέας του βιβλίου “Η Πετραία Μάνη”.

Με πλούσια κοινωνική δράση ο Γιώργος Στεφανάκος, ήταν Γραμματέας & υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ” στο πλευρό του Γιάννη Γκίκα.

Με βαθιά θλίψη και συμπόνια ευχόμαστε στην ψυχήτου την αιωνιότητα σε έναν παράδεισο γεμάτο ειρήνη! Στα παιδιά του, τον αδελφό του να είναι πάντα γεροί και δυνατοί και να τον θυμούνται με την αγάπη και την ζεστασιά που του αρμόζει! Καλό ταξίδι φίλε μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *