Πανελλήνιο ρεκόρ από την Νεφέλη Μπιλανάκου στο Διεθνές Meeting Acropolis!

Με μια μεγάλη διάκριση ολοκληρώθηκε η παρουσία του τμήματος κολύμβησης του Αιγάλεω Α.Ο. στο τριήμερο (26-28/4) διεθνές meeting Acropolis που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Στους αγώνες συμμετείχε το «Σίτι» με 9 αθλητές-αθλήτριες, ενώ η Νεφέλη Μπιλανάκου στα 50μ. ελεύθερο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 26.35!

Ωστόσο, όλα τα κορίτσια έκαναν ατομικά ρεκόρ στα 50μ. ελεύθερο, η Ιόλη Μόγλαλη, η Ελευθερία Βασιλείου και η Γεωργία Λάζου, καθώς και οι Μίλτος Χατζηιακώβου και Θοδωρής Παπαγεωργίου στα 400μ. ελεύθερο.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι: Άγγελος Σκούρας, Μίλτος Χατζηιακώβου, Θοδωρής Παπαγεωργίου, Θοδωρής Πάστρωμας στα 400μ. μικτή ατομική και οι Ελευθερία Βασιλείου, Γεωργία Λάζου, Ελπίδα Μεϊδάνη και Ιόλη Μόγλαλη που πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο. Όπως και η Νεφέλη Μπιλανάκου που πέρασε ως δεύτερη στον τελικό Β στα 50μ. και τα 100μ. πεταλούδα!

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος κολύμβησης του Αιγάλεω Α.Ο. Αντώνης Μήλας, δήλωσε: «Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά με έντονες αγωνιστικές υποχρεώσεις, η Νεφέλη Μπιλανάκου, μένοντας προσηλωμένη στους στόχους της, μέσα από τη συνεχή και δυναμική δουλειά καταφέρνει και δείχνει πώς είναι αθλήτρια υψηλής ποιότητας. Φανερώνοντας αξιέπαινη σταθερότητα στις επιδόσεις της, δείχνοντας μας πως με σωστή δουλειά και υποστήριξη η πορεία μόνο ανοδική μπορεί να είναι». Και συμπλήρωσε: «Από τη δική μου πλευρά να ευχηθώ να παραμείνει το ίδιο ταπεινή και εργατική και η κορυφή θα της ανήκει για πολλά χρόνια ακόμα! Είναι χαρά και τιμή να δουλεύω και να προγραμματίζω προπόνηση για τέτοιας ποιότητας αθλήτρια. Επίσης, ήρθε και η εμφάνιση των μικρών μας στους αγώνες τους, που μας έδωσε φτερά και μας γέμισε μετάλλια και ελπίδες, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο, πως η δουλειά που γίνεται σε κάθε επίπεδο στον σύλλογο μας, είναι στοχευμένη και μελετημένη για να έχουν τα παιδιά μας χαμόγελα και επιτυχίες σε κάθε επίπεδο. Μπράβο σε όλους τους εκκολαπτόμενους πρωταθλητές και στους δασκάλους-προπονητές Γιώργο Κωνσταντινόπουλο και Ηλιάννα Μασαλή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *