Σχετικά με εμάς

Εφημερίδα ΑΙΓΑΛΕΩ

Εκδότης – Διευθυντής: Στέλιος Βασιλειάδης

ISSN: 2944-9448

Περιεχομενο

Η εφημερίδα ΑΙΓΑΛΕΩ περιλαμβάνει θέματα της καθημερινότητας που αφορούν όλους τους πολίτες του Δήμου Αιγάλεω.

Θέμα που αφορούν την παιδεία, την υγεία, τον αθλητισμό, τους νέους, την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής Αττικής.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το egaleo.org είναι η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας ΑΙΓΑΛΕΩ, δεκαπενθήμερης πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής εφημερίδας που εκδίδεται στο Αιγάλεω. Ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Καφεντζή και το πρώτο της φύλλο κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου 1985. Στα 38 χρόνια λειτουργίας της, η εφημερίδα ΑΙΓΑΛΕΩ διατηρεί φήμη έγκυρης εφημερίδας ενσωματώνει διαφορετικές πολιτικές τάσεις και απόψεις από τα νέα της πόλης μας. Το egaleo.org ιδρύθηκε το 2023.


Το 2022 η εφημερίδα άλλαξε διεύθυνση και είναι πλέον στην ιδιοκτησία της εταιρίας με την επωνυμία “ΕΜΒΡΥΟ Εμπορική Εκδοτική Διαχειριστική Μον. ΙΚΕ”. Εκδότης και διευθυντής πλέον της εφημερίδας είναι ο Στέλιος Βασιλειάδης.

Σκοπός της εταιρείας είναι η έκδοση βιβλίων επιστημονικών και γενικού περιεχομένου, εφημερίδας, περιοδικών και κάθε είδους έντυπο γενικού ή ειδικού περιεχομένου, διαχείριση ιστοτόπων ενημερωτικού περιεχομένου και e-shop.

ΤαυτοτηΤΑ

Ιερά Οδός 286 & Θηβών,
Εμπορικό Κέντρο SINTRIVANI
Αιγάλεω, 122 43,
Τηλ.: 210 53 15 012
Email: egaleonews1@gmail.com

Get in touch

Είμαστε στη διάθεσή σας.

Μπορείτε να στείλετε στο egaleonews1@gmail.com την αγγελία σας για να τη δημοσιεύσουμε δωρεάν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ έχουν το δικό τους χώρο στην εφημερίδα Αιγάλεω. Παρακαλούνται να στέλνουν τις ερωτήσεις που καταθέτουν στο Δημοτικό Συμβούλιο στο egaleonews1@gmail.com Επίσης, μπορούν να μας προωθούν όποιο άλλο κείμενο, μέχρι 350 λέξεις, θέλουν προκειμένου να δημοσιευτεί ΑΥΤΟΥΣΙΟ!

νομικοσ συμβουλοσ

Χαράλαμπος Χριστόπουλος

ART DIRECTOR

Γωγώ Παπαϊωάννου